Oradea Shopping City

Calea Aradului nr. 87, Oradea, 410223 ,Romania
Oradea Shopping City Oradea Shopping City is one of the popular Restaurant located in Calea Aradului nr. 87 ,Oradea listed under Shopping/retail in Oradea , Food & Restaurant in Oradea , Movie theater in Oradea , Shopping Mall in Oradea ,

Contact Details & Working Hours

More about Oradea Shopping City

Oradea Shopping City oferă orădenilor, pentru întâia oară, beneficiile unui stil de viață premium: un centru de distracție pentru toată familia, o selecție de branduri internaționale și naționale și o zonă de food court generoasă, toate într-o clădire modernă cu design contemporan.

Oradea Shopping City include:

•Cortina Cinema Digiplex: un cinematograf modern cu șase săli de proiecție dotate cu cele mai noi tehnologii, unde cinefilii se pot bucura de ultimele premiere într-un decor superb.
•Bar code: un café-bar al secolului al XXI-lea, care se adresează celor care caută un spațiu șic și versatil pentru a petrece timp de calitate cu prietenii și familia.
•Zona de distracție: o gamă variată de activități, printre care bowling, biliard, jocuri Arcade, karaoke, petreceri private, prezentări de modă și o scenă pentru spectacole.

Map of Oradea Shopping City